BejelentésZsingor Attila
Építőipari szakmai munkásságom

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.Bemutatkozás

Az építőipari vénát, az építészet szeretetét a nagyszüleimtől, a szüleimtől örököltem. Nagyapám ácsként dolgozott, a szüleim mindketten építész végzettségűek voltak. Édesanyám árelemzőként, édesapám pedig az IPARTERV-ben 40 évig irányító tervezőként tevékenykedett. Több épületet tervezett Vietnamban és egy Katonai Főiskolát Szíriában. Nagynéném jelenleg is betontechnológus a Mélyépítő Vállalatnál. Keresztapám statikus volt és az Ybl Miklós főiskolán tanított, több találmány is fűződik a nevéhez. Gyakorlatilag a tervezőasztal mellett nőttem fel.

Meggyőződésem, hogy bármit is csináljon az ember mindennek alapja a bizalom. Legyen az házépítés, munkakapcsolat, szakmai segítségnyújtás vagy szaktanácsadás. Manapság egy építkezésnél vagy akár egy felújításnál a növekvő költségek miatt egyre inkább az árra tevődik a hangsúly. Hiányos szakmai ismeretekkel rendelkező vállalkozók, kétes, de a laikusoknak meggyőző érvekkel, na és persze irreálisan alacsony árakkal szerzik meg a munkákat. Sajnos ilyen esetekben sokszor utólag derülnek ki az alacsony ár hátulütői. (Összevágott hibás csomóponti kialakítások és annak későbbi utólagos javítása sokkal több pénzért.) A szakmai igényesség számomra nagyon fontos, minden munkát úgy végzek, mintha saját magamnak készíteném. 

Vállalkozóként ács-tetőfedő-bádogos területre szakosodtam. Ácsmunkáknál az általam beépítésre került anyagok kezeltek és erről műbizonylattal rendelkeznek. Bádogos munkáknál a német szabvány szerinti Rheinzink technológiát alkalmaztam és alkalmazom. Ez a rendszer maximálisan figyelembe veszi az anyag tulajdonságait, a műszaki megoldásokat és az esztétikai megjelenést is. Eddigi tevékenységem után semmiféle garanciális probléma és pótlólagos kiegészítés nem volt.

Az építőiparban eltöltött évek aktív szakmai tapasztalata képessé tesz bármilyen nagyságrendű és bonyolultságú kivitelezési munka minőségi és színvonalas megvalósítására.


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!